روغن کرچک ویژه رفع یبوست و نگهدارنده دندان مصنوعی

58.000 تومان

✔️ روغن کرچک از فرآیند روغنگیری به روش پرس سرد از دانه های کرچک تهیه شده است

✔️ ترکیبات: روغن کرچک خالص و بدون پایه

✔️ ویژگی: مفید جهت رفع یبوست، مرطوب کننده پوست و نگهداری از دندان مصنوعی

✔️ رنگ: زرد کمرنگ

✔️ حجم: ۳۰ سی سی


ارسال رایگان سبد خرید بالای ۷۰۰ هزار تومان

دارای نماد اعتماد الکترونیک (اینماد)

ضمانت کالای طبیعی، بدون مواد شیمیایی

امکان خرید حضوری و تست محصول

توضیحات

با توجه به بیان اغراق آمیز فواید این روغن در سایر وب سایت ها، تصمیم گرفتیم تا توضیحات این محصول را از منابع موثق علمی و پزشکی ترجمه و ویرایش کنیم تا کاربر محترم، با خواص واقعی محصول آشنا شود. (منبع در انتهای مقاله)

خرید روغن کرچک

❖❖❖ توجه ❖❖❖

روغن های تولید شده در مجموعه ارگانیک شو بدون پایه (در موارد بسیار محدود روغن ها با پایه می باشند که در توضیحات محصول به آن اشاره شده است) و با شیوه ای کاملا نوین تولید می شوند. به همین دلیل برخی از روغن ها کاملا جدید برایتان خواهد بود.

همچنین بعضی از این روغن ها منطبق با استاندارد ملی ارگانیک ایران با کد PARS_CERT_08_810_01_02  تولید می شوند که از این لحاظ با افتخار اولین تولید کننده روغن ارگانیک کشور می باشیم. در ادامه جهت آشنایی با خواص این محصول با ما همراه باشید.

فواید استفاده از روغن کرچک چیست؟

روغن کرچک یک روغن گیاهی چند منظوره است که مردم هزاران سال است از آن استفاده می کنند. این روغن از دانه های گیاه Ricinus communis  استخراج می شود. این دانه ها که به دانه های کرچک معروفند، حاوی یک آنزیم سمی به نام ریسین می باشند. اما فرایند گرمایی که روغن کرچک در حین تولید می گذراند ریسین را غیرفعال می کند و روغن را بی خطر می سازد.

روغن کرچک کاربردهای پزشکی، صنعتی و دارویی دارد. معمولا به عنوان یک ماده افزودنی در غذاها، داروها، و محصولات مراقبتی پوست و روان کننده های صنعتی و یکی از ترکیبات سوخت غیرسمی بکار می رود. در مصر باستان، مردم روغن کرچک را به عنوان روغن چراغ می سوزاندند یا برای درمان بیماری چشم و القای زایمان در زنان باردار از آن استفاده می کردند. امروزه روغن کرچک یک درمان طبیعی برای بیماری های رایج از جمله یبوست و بیماری های پوستی است و می توان آن را در محصولات آرایشی طبیعی پیدا کنید.

ترکیبات🔰 روغنگیری به روش پرس سرد از دانه های کرچک
پایه روغنی🔰 بدون پایه و خالص
رنگ🔰 زرد کم رنگ
طبع🔰 گرم و خشک
مناسب جهت🔰 مفید جهت رفع یبوست، مرطوب کننده پوست
برطرف کننده یبوست و ملین قوی

یکی از شناخته شده ترین خواص روغن کرچک خاصیت ملینی آن است. این روغن حرکات ماهیچه هایی که در طول روده به مدفوع فشار می آورند را بیشتر کرده و در نتیجه باعث پاکسازی روده می شود. روغن کرچک توسط سازمان جهانی غذا و دارو به عنوان یک داروی ملین شناخته شده است. مواد ملین سریع عمل کرده و باعث برطرف شدن موقت یبوست و پاک کردن روده قبل از عمل جراحی می شوند. وقتی روغن کرچک را می خورید، در روده کوچک تجزیه می شود و اسید ریسینولئیک آزاد می کند که اسید چرب اصلی در روغن کرچک می باشد. اسید ریسینولئیک سپس توسط روده جذب می شود و باعث پاکسازی روده می گردد.

مطالعات فراوان نشان می دهد که روغن کرچک برطرف کننده یبوست می باشد. برای مثال در تحقیقی که در سال 2011 روی افراد پیری که روغن کرچک مصرف کرده بودند انجام شد مشخص شد که علایم یبوست برطرف شده و در هنگام دفع فشار کمتری به آنها وارد شده و احساس تخلیه ناکامل روده وجود ندارد. به علاوه در تحقیقی دیگر نشان داده شد که روغن کرچک در پاک کردن روده افرادی که نوع غیرتهاجمی کولونوسکوپی به نام آندوسکوپی کپسولی کولون را انجام داده اند موثر بوده است. با آنکه روغن کرچک در مقادیر کم بی خطر است، مقادیر زیاد آن باعث دل پیچه، حالت تهوع، استفراغ و اسهال می شود. در حالی که از روغن کرچک برای برطرف کردن یبوست استفاده می شود به عنوان یک درمان بلند مدت برای این بیماری توصیه نمی شود. همچنین قبل از استفاده از روغن کرچک برای درمان یبوست با پزشک خود مشورت کنید.

روغن کرچک ویژه رفع یبوست و نگهدارنده دندان مصنوعی
روغن کرچک مرطوب کننده طبیعی

روغن کرچک سرشار از اسید ریسینولئیک است که یک اسید چرب تک اشباع نشده می باشد. این نوع چربی ها برای مرطوب سازی پوست بکار می روند. آن ها جاذب رطوبت هستند یعنی رطوبت را با احتباس آب در لایه بیرونی پوست نگه می دارند. از روغن کرچک در لوازم آرایشی برای تقویت آبرسانی استفاده می شود. تولید کنندگان لوازم آرایشی آن را به محصولاتی چون لوسیون ها و شوینده ها اضافه می کنند. شما همچنین می توانید از این روغن غنی به عنوان جایگزین طبیعی مرطوب کننده ها و لوسیون ها استفاده کنید. بسیاری از محصولات آبرسان معروف دارای مواد مضر همچون نگه دارنده ها، مواد معطر و رنگ ها هستند که باعث حساسیت پوستی و آسیب دیدن آن می شوند.  جایگزین کردن این مواد با روغن کرچک باعث کاهش قرارگیری شما در معرض این مواد افزودنی می شود. به علاوه روغن کرچک ارزان است و می توانید آن را روی صورت و بدن خود بمالید. روغن کرچک غلیظ است و بنابراین مردم غالبا آن را با روغن های دیگری چون بادام، زیتون و نارگیل ترکیب می کنند تا یک مرطوب کننده فوق قوی بسازند. با آنکه استفاده از روغن کرچک بر روی پوست بی خطر است، در برخی افراد ممکن است واکنش آلرژیک ایجاد کند. استفاده از روغن کرچک خالص ممکن است پوست برخی افراد را تحریک کند بنابراین بهتر است آن را با روغن های دیگری چون روغن جوجوبا و نارگیل رقیق کنید. این ترکیب را ابتدا روی قسمت کوچکی از پوست امتحان کنید تا میزان تحمل پوستتان را در برابر روغن کرچک متوجه شوید سپس آن را روی قسمت های وسیعتری از پوست خود امتحان کنید.

بهبود زخم با روغن کرچک

استفاده از روغن کرچک بر روی زخم ها، محیطی مرطوب را در اطراف آن ها ایجاد می کند که به بهبودی سریعتر و جلوگیری از خشک شدن آن ها کمک می کند. ونِلِکس، که یک پماد معروف برای درمان زخم است، دارای ترکیبی از روغن کرچک و بالم پرو است. این بالم از درخت Myroxylon balsamum  گرفته می شود. ونلکس برای درمان زخم های مزمن و زخم های پوستی به کار می رود از جمله:

  • زخم بستر
  • زخم دیابت
  • زخم ناشی از سوختگی
  • زخم های جراحی
خرید روغن کرچک

روغن کرچک بوی عفونت زخم را از بین می برد از آن محافظت می کند و محیطی مرطوب برای بهبود آن را فراهم می کند. به علاوه اسید ریسینولئیک، که اسید چرب اصلی در روغن کرچک می باشد، دارای خواص ضد التهابی و کاهش درد است. این روغن به کاهش التهاب پوست، بهبود زخم و کاهش درد در افراد زخمی کمک می کند. مطالعات دریافته اند که پمادهای حاوی روغن کرچک برای درمان تعدادی از انواع زخم ها موثرند. در سال 2013 در تحقیقی که از آن از اسپری حاوی روغن کرچک و بالم پرو و آنزیمی به نام تریسپین برای درمان زخم ناشی از جراحی بر روی شکم  در یک مرد 81 ساله استفاده شد نشان داده شد که استفاده از این اسپری برای او که قادر به تحمل انواع دیگر از درمان های موضعی نبود موثر واقع شد. به خاطر داشته باشید که در درمان موضعی با روغن کرچک باید از چند ترکیب و نه فقط روغن کرچک به تنهایی استفاده کرد.

تمیز کردن و نگهداری از دندان مصنوعی

دسته ای از باکتری ها و قارچ ها از جمله قارچ کاندیدا، بر روی دندان مصنوعی رشد می کنند. در صورتی که دندان مصنوعی به خوبی تمیز و نگهداری نشود باعث ایجاد مشکلات دهانی می شود. گونه های کاندیدا مانند آلبیکانز، برای افرادی که از دندان مصنوعی استفاده می کنند مشکل ساز هستند زیرا به راحتی روی سطح دندان مصنوعی و بافت دهان رشد می کنند. رشد بیش از حد قارچ کاندیدا منجر به یک بیماری به نام استوماتیت می شود که نوعی عفونت بوده و باعث تورم، قرمزی و عفونت در دهان می شود. جالب است که تمیز کردن دندان مصنوعی با روغن کرچک به کاهش ریسک ابتلا به استوماتیت کمک کرده و باکتری ها و قارچ ها را می کشد. در تحقیقی مشخص شد که خیس کردن دندان مصنوعی در محلول ده درصدی روغن کرچک به مدت بیست دقیقه به کاهش تعداد قارچ های کاندیدا و سایر باکتری های آسیب رسان از جمله استرپتوکوکوس موتانز و استافیلوکوکوس اورئوس کمک می کند.

به علاوه در تحقیقی که در سال 2013 بر روی 30 فرد میانسال با استوماتیت مرتبط با دندان مصنوعی انجام شد مشخص شد که درمان با دهان شویه حاوی روغن کرچک باعث بهبود علایم بالینی استوماتیت از جمله تورم والتهاب می شود. به علاوه مسواک زدن و خیساندن دندان مصنوعی در محلول حاوی روغن کرچک در افراد پیر باعث کاهش چشم گیر  قارچ کاندیدا می شود.

روغن مناسب پوست
روغن کرچک مناسب مو

بسیاری از افراد از روغن کرچک برای درمان ریزش مو استفاده می کنند. زیرا روغن کرچک مرطوب کننده است و ساقه موها را آبرسانی می کند و انعطاف پذیری آن را افزایش داده و مانع از شکنندگی آن می شود. با آنکه برخی افراد به طور مرتب از روغن کرچک برای مراقبت از موهای خود استفاده می کنند، هیچ شواهد علمی مبنی بر تاثیر روغن کرچک در سلامت مو، تحریک رشد آن یا کاهش ریزش مو وجود ندارد. همین امر در مورد مژه ها نیز صادق است. برخی افراد از روغن کرچک برای رشد مژه های خود استفاده می کنند.

از روغن کرچک همچنین برای درمان شوره سر استفاده می شود. شوره سر یک بیماری رایج پوست سر است که در آن پوست سر خشک و پوسته پوسته می شود. با آنکه برخی از درمانه ای شوره سر حاوی روغن کرچک هستند هیچ شواهدی مبنی بر اینکه روغن کرچک در درمان شوره سر موثر است وجود ندارد. در واقع روغن کرچک در افرادی که دارای موهای بلند می باشند منجر به یک عارضه به نام نمدی شدن مو می شود. در این عارضه مو به هم گره خورده و شبیه لانه پرنده می شود. غلظت روغن کرچک در ترکیب با موهای بلند باعث نمدی شدن موها می شود. در صورت نمدی شدن موها هیچ درمانی برای آن وجود ندارد و باید مو را کوتاه کرد. با آنکه این عارضه نادر است اما افرادی که موهای بلندی دارند باید به هنگام استفاده از روغن کرچک احتیاط کنند.

organic hair oil

طریقه مصرف روغن کرچک

✔️ کاربرد موضعی روغن کرچک: جهت آبرسانی به پوست مؤثر است و برای تقویت مو اثر فوق العاده ای دارد. روزانه 1 تا 2 مرتبه پوست را ماساژ دهید و 1 ساعت قبل از استحمام موها را کاملاً چرب نمایید.

✔️ کاربرد خوراکی: مسهل است و برای درمان یبوست مفید است. این روغن حاوی 90 درصد اسید ریسینولئیک است که یک اسید چرب مفید برای انقباض ها و ترشحات روده می باشد، در نتیجه برای رفع یبوست به کار می رود. 1 تا 3 قاشق چایخوری روزانه مصرف شود.

بازگشت کالا

در صورت خرید این محصول از فروشگاه آنلاین ارگانیک شو این تضمین برای شما وجود دارد که محصولی سالم با کیفیت عالی و طبیعی به دستتان برسد، همچنین در صورت نارضایتی امکان بازگشت آن وجود دارد.

خطرات و هشدارها

بسیاری از افراد از روغن کرچک چه به شکل موضعی و چه به شکل خوراکی برای درمان بسیاری از مشکلات استفاده می کنند. با آنکه روغن کرچک بی خطر است ممکن است در برخی افراد عوارض جانبی ناخواسته و شدیدی داشته باشد.  اگر مایل به استفاده از روغن کرچک هستید باید عوارض جانبی زیر را در نظر داشته باشید:

القای زایمان: برخی از متخصصین از روغن کرچک برای القای زایمان در زنان باردار استفاده می کنند. به همین دلیل زنان در تمامی مراحل بارداری نباید روغن کرچک مصرف کنند.

عوارض جانبی دستگاه گوارش. با آنکه روغن کرچک در برطرف کردن یبوست موثر است اما عوارض جانبی برای دستگاه گوارش دارد از جمله اسهال، استفراغ، دل پیچه، و نفخ. همچنین ممکن است باعث سرگیجه شود. تنها نظارت پزشک از آن برای درمان یبوست استفاده کنید.

واکنشهای آلرژیک. استفاده از روغن کرچک بر روی پوست در بعضی افراد واکنش ایجاد می کند. ابتدا روی قسمت کوچکی از بدن خود آن را امتحان کنید.

به علاوه افرادی که دچار آپاندیس، انسداد دستگاه گوارش، سوراخ شدگی روده و بیماری التهابی روده هستند نباید از ملینهایی چون روغن کرچک استفاده کنند زیرا عوارض جانبی شدیدی دارد. به طور کلی نباید برای درمان هر نوع بیماری از روغن کرچک به خصوص در دوزهای بالا استفاده کنید مگر آنکه تحت نظر پزشک باشید. استفاده نادرست از هر نوع ملینی از جمله روغن کرچک خطرناک است و باعث برهم خوردن تعادل الکترولیتی و اسیدی – بازی بدن می شود.

اگر میخواهید از روغن کرچک برای درمان یبوست استفاده کنید ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن کرچک ویژه رفع یبوست و نگهدارنده دندان مصنوعی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *